Contact Pagina

Hoe ons te bereiken?

Vanuit de richting Den Haag:

A12 afrit Zoetermeer / Pijnacker. Bij de eerste verkeerslichten rechts. Bij de tweede verkeerslichten weer rechts en ook bij de derde verkeerslichten rechts. Dan rechtdoor, met de weg meedraaien naar rechts. U rijdt nu paralel aan de autosnelweg A12. Weer met de weg mee naar rechts en de eerste zijstraat links. Deze weg volgen wederom met de weg mee naar rechts draaien en aan uw rechterhand ziet u INTERLIFT techniek bv.

Vanuit de richting Utrecht:

A12 afrit Zoetermeer / Pijnacker. Bij de eerste verkeerslichten links. Bij de tweede verkeerslichten rechtdoor en bij de derde verkeerslichten rechts. Dan rechts aanhouden en bij de vierde verkeerslichten weer rechts. Dan rechtdoor, met de weg meedraaien naar rechts. U rijdt nu paralel aan de autosnelweg A12. Weer met de weg mee naar rechts en de eerste zijstraat links. Deze weg volgen wederom met de weg mee naar rechts draaien en aan uw rechterhand ziet u INTERLIFT techniek bv.

Met het openbaar vervoer:

Met het openbaar vervoer kunt u ons op de volgende manier bereiken: De trein tot aan treinstation Zoetermeer Centrum West. U neemt dan buslijn 74 van Connexion in de richting van Zoetermeer Lansinghage.U stapt uit bij de halte Cobaltstraat. Vervolgens loopt u de Chroomstraat in en is het nog ongeveer 2 minuten lopen.

INTERLIFT techniek bv
Chroomstraat 135-137
2718 RJ Zoetermeer
tel: 079-3613938
fax: 079-3612822
www.interlift-techniek.nl
info@interlift-techniek.nl