Over Interlift

Bedrijfsinformatie.

In 1970 is Interlift-Techniek opgericht Interlift-Techniek levert onder andere liftcabines, bekledingen voor liften en RVS muurkoppen.

In de ruim 40 jaar dat Interlift-Techniek deze producten levert zijn wij uitgegroeid tot specialist. Deze prestatie is mede bereikt dankzij een zeer gemotiveerd team van mensen. Om te zorgen dat dit team van mensen deze kwaliteit ook in de toekomst kan blijven leveren, beschikt Interlift-Techniek over het VCA* keurmerk. Naast kennis en inzet van onze mensen zijn er ook 1e klas materialen en machines nodig om onze producten tot kwaliteitsproducten te maken.

Interlift-Techniek is de specialist voor renovatie of nieuwbouw van het uiterlijk van uw lift.

Producten

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van liftcabines, het maken van muurkoppen en het bekleden van de liftcabine’s. Naast deze producten leveren wij ook specials. Dit zijn de exclusieve liftcabines welke aangepast zijn aan de specifieke wensen van de klant. Voorbeelden hiervan zijn panoramaliften, liften aan buitenzijden van gebouwen of liften in schepen. Omdat wij over een team van mensen met veel vakkennis beschikken, is het mogelijk om cabines per stuk te ontwikkelen en te bouwen. Niet iedere liftcabine is hetzelfde.

Muurkoppen
De muurkoppen worden op locatie ingemeten door een van onze monteurs en vervolgens op de werkplaats gemaakt van RVS of zincoor.

Liftcabine bekleding
Naast muurkoppen maken is Interlift-Techniek ook specialist in liftcabinebekledingen. De cabine bekleding is het eerste wat je ziet wanneer je de lift in stapt. De vloer, de wandbekleding het plafond, de zit bankjes, de spiegel en de leuningen. Dit wordt allemaal bij ons in de werkplaats gemaakt om vervolgens te plaatsen in de lift. Wanneer er een lift moet worden gerenoveerd dan is het vaak al voldoende om er nieuwe bekleding in te zetten. Dit geeft gelijk een frisse nieuwe look. Dit is natuurlijk alleen mogelijk wanneer de lift technisch in orde is.

Lift Cabines

Multimedia

 

Hieruit kan worden geconcludeerd dat INTERLIFT zowel nieuwe cabines bouwt als oudere cabines renoveert.